Workshop Fondsenwerving

Algemeen

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Uitdaging verzorgt op dinsdag 19 november een workshop Fondsenwerving. Belangstellenden krijgen tijdens deze avond handvatten aangereikt over hoe zij fondsen kunnen werven voor een projectidee dat zij hebben. De avond vindt plaats bij FC Winterswijk.

Vaak wordt er gezegd dat er 'voor een goed idee altijd geld' is. Maar je moet natuurlijk wel weten waar je moet zijn om je plannen te financieren. In Nederland zijn er veel fondsen die graag geld willen geven aan goede projecten. Om daar gebruik van te maken, moet men wel wat doen. Wat precies? Dat leert men tijdens de cursus Praktijkgericht fondsenwerven. Wanneer maakt een project kans op een bijdrage? Hoe benadert men fondsen, welk fonds past bij een project? Tijdens deze introductieworkshop krijgen deelnemers vele praktijkvoorbeelden, concrete tips en adviezen voor het aanvragen van projectfinanciering.

De workshop is op dinsdag 19 november van 19.00 uur tot 22.00 uur bij FC Winterswijk. Na afloop ontvangen de deelnemers een handout en een inspiratieboekje over fondsenwervingsmogelijkheden. Wie er bij wil zijn kan zich aanmelden via info@winterswijkseuitdaging.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant