Vacatures voor vrijwilligers

Ook deze week is er weer een divers aanbod van vrijwilligerswerk. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Vloggers
Vind jij het leuk om te vloggen, maar weet je niet altijd waarover je moet vloggen? Misschien kun je dan een vereniging of stichting helpen met hun vlog. Zo kunnen onder meer het Vrijwilligerspunt en Stichting Toen Nu Dan wel hulp gebruik bij het vloggen. Het Vrijwilligerspunt wil graag laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn voor vrijwilligerswerk en wat zij allemaal doen. Stichting Toen Nu Dan is opgericht om 75 jaar vrijheid in Nederland te vieren. Daarom worden er komend jaar allerlei activiteiten en projecten georganiseerd. Genoeg om over te vloggen.

Chauffeurs AutoMaatje
Veel plaatsgenoten maken gebruik van ANWB AutoMaatje. Mensen die ergens naartoe willen, maar geen vervoer hebben melden zich bij AutoMaatje. Een vrijwilliger brengt hen dan naar de bestemming. Inmiddels zijn er al meer dan 1.000 ritten uitgevoerd. Wil jij je steentje hieraan bijdragen en minder mobiele plaatsgenoten helpen? Wordt dan chauffeur van AutoMaatje. Uiteraard beschik je over een geldig rijbewijs en een eigen auto.

Muziekvrijwilliger woon-zorglocatie Boeijink
Ben je muzikaal en vind je het leuk om je muzikale talent te gebruiken om mensen mee te laten genieten van muziek? Dan ben je als muziekvrijwilliger van harte welkom op woon-zorglocatie Boeijink. Samen met de bewoners ga je tijdens een muzikale middag liedjes zingen of luisterliedjes voor ze spelen. Of je leert de bewoners nieuwe liedjes. Hoe de middag er precies uit ziet, mag je zelf bepalen, je hebt vast wel creatieve ideeën. De bewoners van de zorglocatie hebben een verstandelijke beperking en zijn in de leeftijd van 30 tot 70 jaar..

Creatief begeleider
Bij de WUh aan de Torenstraat 9 is wekelijks een creatieve middag. Er zijn mogelijkheden om te handwerken en spelletjes te spelen. De handwerkers bepalen meestal met elkaar wat ze gaan maken, maar als men aan eigen werk wil werken dan kan dat uiteraard ook. Men wil graag de activiteiten tijdens de creatieve middag verder uitbreiden. Heb jij hier ideeën over en ben je creatief? Dan is men erg benieuwd naar jouw ideeën.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden