BENU Apotheek Gasthuisstraat gaat verbouwen

BENU Apotheek gaat
verbouwen

WINTERSWIJK - BENU Apotheek Gasthuisstraat wordt vanaf 25 oktober verbouwd. Met de verbouwing krijgt de apotheek een nieuw en fris uiterlijk. Er komt meer aandacht voor de balieplekken om bezoekers zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen helpen. Verder zullen een aantal zelfzorgartikelen direct toegankelijk worden voor de klant.

De verbouwing duurt 5 weken (tot 2 december). Tijdens de verbouwing blijft de apotheek geopend, de openingstijden blijven ongewijzigd. De ingang komt aan de linkerzijde. De afhaalkast blijft tijdens de verbouwing op zijn oude plek en kan nog gebruikt worden om medicatie af te halen. Men kan 24 uur per dag, 7 dagen per week de medicijnbestelling ophalen met een afhaalcode die men per mail of sms ontvangt. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om de bestelling te laten bezorgen, indien men niet in staat is de medicatie te halen. Tijdens de verbouwing zal het naar verwachting voor de apotheekmedewerkers drukker zijn dan normaal. Hierdoor is het mogelijk dat men langer moet wachten op geneesmiddelen. De medewerkers vragen begrip hiervoor. Het is voor de apothekers erg plezierig als men chronische medicatie vóór de verbouwingsperiode bestelt en afhaalt, of juist daarna.
Op 25 oktober en 29 november moeten er enkele computerzaken worden afgehandeld. Het kan zijn dat de apotheek dan (tijdelijk) niet gebruikt kan worden. Men kan dan een beroep doen op de collega-apotheek in de Vredensestraat. Dit wordt tijdig kenbaar gemaakt.
De medewerkers van de apotheek gaan ervan uit dat zijn iedereen 2 december kunnen ontvangen in een 'nieuwe', aantrekkelijke en plezierige apotheek. Wie vragen heeft, kan deze natuurlijk stellen aan de medewerkers van de apotheek.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden