Hobbybeurs Woold, Maria van Eerden

De lange avonden komen er weer aan . Dan begint de tijd van knutselen weer .  Je gaat dan kijken wat er zoal te doen is in de omgeving. Op 20 oktober vind de jaarlijks hobbybeurs plaats in het verenigingsgebouw JULIANA in het Woold.  Naast enkele bekende hobbyisten zullen er deze keer wederom vele nieuwe hobbyisten aan deze beurs deelnemen.

Een tipje van de sluier…  Dhr te Slippe uit het Woold zal u het een en ander vertellen over zijn hobby. Hij maakt vogelkastjes van  porseleinen theepotten. De opening van het vlieggat is afgestemd aan het vogeltje. Een lust om te zien wat er van een oude theepot gemaakt kan worden.  Tevens kan dhr te Slippe u alles vertellen over Achterhoekse weerstenen en Donderglazen. De avonden komen er aan om een kaars aan te steken. Hier kan een hobbyist u alles van laten zien. Hij  heeft de mooiste vormen van kaarsen meegenomen , zijn tevens te koop.

De tijd van sinterklaas en Kerst komt er aan. Een tijd waarin we elkaar graag cadeautjes willen geven. Op deze hobbybeurs is daar extra rekening mee gehouden.  Vooral voor de kinderen is er een hobbyist met mooi houten speelgoed, alles met kindvriendelijk materiaal  bewerkt. Een hobbyist , bekend van de serie "Jonge leu en olde grond " kan u alles laten zien van zijden sjaals,  u kunt zelf uitzoeken welke sjaal  bij u het mooiste past.Een hobbyist met prachtige stenen waar een sierraad van gemaakt is.  Lekkere geurkaarjes en geurstokjes zijn aanwezig.  Breien en haken is de trend van de komende tijd. Hier wordt extra aandacht aan geschonken.  Werken met hout, van krukje tot trapje, gemaakt van eerlijk steigerhout.  Bloemstukjes, die de beurs opvrolijken, fietsbandcreaties……  Stoelen matten….

Kortom , het zal zeker de moeite  waard zijn om de beurs te bezoeken. Veel nieuwe hobbyisten, leuke indeling van de kraampjes.  Mogelijkheid om divers workshops te doen en het gemaakte  mee te kunnen nemen  naar huis.
De beurs is op zaterdag 20 oktober in vereniginggebouw JULIANA  te Woold.  De beurs is van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten entree 1.50 euro.  Kinderen t/m 12 Jaar GRATIS.

Verdere informatie bij  Maria van Eerden,  tel:  0543 565265

Dit artikel wordt u aangeboden door Maria van Eerden. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden