Debby Vos (midden) met de dames die de modeshow van Skyline lopen.
Debby Vos (midden) met de dames die de modeshow van Skyline lopen. (Foto: PR )

Modeshow Skyline in Pronsweide

WINTERSWIJK – Debby Vos en haar team van Skyline Mode verzorgen donderdag 17 oktober een modeshow in het Grand Café van Pronsweide. De show begint om 14.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Skyline Mode heeft een winkel aan de Misterstraat 51, en beschikt over een uitgebreide collectie Kleding in prettig draagbare en comfortabele modellen. De herfst- en wintercollectie omvat – naast de altijd gewilde mode in basistinten – ook mode in de kleurrijke modetinten. Debby Vos: "We hebben zojuist een geweldig leuke modeshow gehad in appartementencomplex De Sleeswijk. Daar werd de collectie met enthousiasme ontvangen. En nu verheugen we ons op de show van donderdag in Pronsweide!"

Naast de modeshow neemt Debby Vos ook een uitgebreid assortiment kleding mee naar Pronsweide. "Wie graag meteen zelf even iets uit de modeshow wil passen, kan dat meteen doen, en hoeft daarvoor dus niet eens naar de winkel te komen, hoewel dat natuurlijk best mag. Mijn team en ik helpen graag!"

Dit artikel wordt u aangeboden door.Skyline Mode. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden