Training Energie en ontspanning

WINTERSWIJK - Op woensdagavond 30 oktober en 13 november houdt VIT-hulp bij mantelzorg de training 'Energie en ontspanning' voor mantelzorgers die ondanks alle taken die ze extra krijgen als mantelzorger ook goed voor zichzelf willen (blijven) zorgen. De twee bijeenkomsten zijn voor alle mantelzorgers uit het werkgebied van VIT. De training wordt gehouden bij Zonnebrink Centrum in Winterswijk en is gratis toegankelijk.

In deze praktische training staat centraal hoe men goed voor zichzelf kan zorgen. Thema's die aan bod komen zijn: ontspanning, het opladen van de interne batterij, mildheid naar zichzelf, gedachten en emoties en een balans vinden in het dagelijks leven.
Deelnemers krijgen praktische handvatten aangereikt om bewust te leren luisteren naar zichzelf en naar wat men nodig heeft. Trainer Anouchka de Vries van Hanmeda maakt hierbij gebruik van een combinatie van Qi Gong, Mindfulness en meditatie. De oefeningen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd. De training is hierdoor geschikt voor iedereen.
De training wordt aangeboden op 30 oktober en 13 november bij Zonnebrink Centrum in Winterswijk en start steeds om 19.30 uur.
Men kan zich tot 2 weken voor de start van de eerste bijeenkomst aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt men een bevestiging met de laatste definitieve informatie.

Aan het bijwonen van deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Aanmelden bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij naam en telefoonnummer.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden