Rudi en Annelies. Foto: PR
Rudi en Annelies. Foto: PR

Wedstrijdverslag 't Pluumke '67 4 - Phido 5

Algemeen

Pluumke speelt gelijk
tegen Phido

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend speelde het vierde team van 't Pluumke '67, na drie speelrondes tweede in de poule, tegen koploper Phido uit Doetinchem. De lat lag hoog.

De 16-jarige Juju Stassen, vorig jaar nog uitkomend in de jeugdcompetitie, maakt zijn debuut in de seniorencompetitie.
Samen met Rudi Joling begint hij met de mannendubbel. De Pluumke-heren beginnen in eerste instantie goed en komen op een 7-2 voorsprong. Dan echter doorzien de Doetinchemse heren het nog niet goed op elkaar ingespeelde duo en ze trekken de partij met 12-21 en 9-21 naar zich toe.
De vrouwendubbel van Annelies Joling en Els Prinsen verloopt voorspoedig en wordt met 21-13 en 21-11 solide gewonnen.

In de eerste mannenenkel kent Juju een erg lastig begin tegen de geroutineerde tegenstander van Phido, 4-21. Ook in de tweede set blijkt de tegenstander een maatje te groot, 8-21.
In de tweede mannenenkel van Eric Stemerdink gaat het spel gelijk op, maar Eric trekt net aan het kortste eind, 18-21. Ook de tweede set ziet Eric aan zijn neus voorbij gaan, 14-21.

Annelies vindt in de eerste vrouwenenkel een tegenspeelster met een gelijk soort spel. Het wordt een fysiek heftige wedstrijd met lange rally's, die uiteindelijk in de derde set beslist wordt in het voordeel van Annelies met 21-16.
Els wint de tweede vrouwenenkel overtuigend met 21-7, 21-7.
In de gemengd dubbels worden tenslotte de laatste punten verdeeld. Rudi en Annelies winnen de partij in twee sets, Eric en Els verliezen in twee sets.
Eindstand 4-4.

De overige uitslagen zijn: 't Pluumke'67 1 – Didam 1 4-4 en 't Pluumke'67 2 – Phido 1 3-5.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant