Cabaretvoorstelling 'vooruit, VOORUIT' bij de Ontmoeting

WINTERSWIJK - Cabaretduo Eer & Nan treedt op vrijdag 25 oktober op in de Ontmoeting aan de Jeugdkerkstraat in Winterswijk. Christengemeente de Ontmoeting  nodigt belangstellenden van harte uit voor een gezellig avondje uit met een lach en een traan. Ontvangst vanaf 19.30 uur, met koffie en wat lekkers, aanvang 20.00 uur.

Tijdens de cabaretvoorstelling 'vooruit, VOORUIT' worden de bezoekers meegenomen in het leven van Eer en Nan. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachting en grote dromen het leven ingaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen. Het leven wordt al gauw gekenmerkt door irrationele gedachten, absurde hersenspinsels en debiele levensmotto's. Hierdoor heerst er continue angst, paniek, moedeloosheid en verslagenheid. Ze gaan het gevecht aan waarbij loslaten en overgave aan God, de sleutels zijn om te gaan durven leven en er ook nog van te genieten. Stapje voor stapje komen ze vooruit.
Eer (1981) en Nan(1980) getrouwd en moeder, maar bovenal vriendinnen. "Al vanuit onze tienerjaren delen we eenzelfde passie; het schrijven en spelen van theaterstukken. Na jaren is het moment aangebroken dat we deze passie weer hebben opgepakt', vertelt Eer. "Ons doel is om op een humoristische wijze, levensvragen te verwerken in theaterstukken om zo moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Ook willen we vrouwen (maar ook mannen) bemoedigen en aanmoedigen om weer zicht te krijgen op het mooie leven wat God voor ons bedoeld heeft. En hoe we in Zijn liefde en vrijheid mogen leven."

Het bijzonder van deze Ontmoet-activiteit is dat de gemeente een welkom gevoel wil geven aan elke Winterswijkse vrouw. Geld moet geen drempel zijn om naar deze avond te komen. Daarom kan men gratis reserveren: ontmoet@cgdeontmoeting.nl en zal er wel een collecte worden gehouden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden