Het fanfare orkest van Eendracht in straatuniform  Foto: PR Eendracht
Het fanfare orkest van Eendracht in straatuniform  Foto: PR Eendracht (Foto: )

Eendracht verkoopt 'koffiebonen voor muziektonen'

WINTERSWIJK - Zaterdag 12 oktober houdt Muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse koffieactie. De actie begint om 9 uur. De muzikanten verkopen diverse soorten Hesselink koffie. Er is voor ieder wat wils: snelfiltermaling, koffiebonen en ook cafeïnevrije koffie. Verder zijn er speciale Hespresso koffiecups, geschikt voor de apparaten van Nespresso.

Een aantal leden van Eendracht start deze week al met de voorverkoop van koffie. Zij bezorgen het dan 12 oktober aan huis. Voor de mensen die zaterdag niet thuis zijn is het mogelijk om de bestelling voor 12 oktober per mail door te geven via koffie@eendracht-winterswijk.nl.
De actie is georganiseerd door de trouwe supportersvereniging van Eendracht. Voorzitter van de supportersvereniging Theo te Winkel: "Met deze actie hopen we zoveel mogelijk geld op te halen zodat Eendracht daar weer nieuwe instrumenten van kan aanschaffen. Dus ik roep bij deze op: Winterswijkers, koop massaal koffie van Eendracht. Want zonder koffiebonen, geen muziektonen".


www.eendracht-winterswijk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden