Black Top. Foto: PR
Black Top. Foto: PR

Bokbierfeest bij de Kroon en Rockcafe Taste

Algemeen

GROENLO - Jaarlijks vindt tijdens de eerste vrijdag in oktober het Bokbierfeest plaats in Groenlo. Een ode aan Nederlands lekkerste bokbier, volgens verschillende experts. De formule blijft onveranderd: goudbruin gerstenat in combinatie met livemuziek. Rockcafé Taste en Café de Kroon hebben uitgepakt met elk een liveband. De avond op 4 oktober is gratis te bezoeken en begint om 22.00 uur.

Cafe de Kroon heeft de band Elesteon staan: vijf jonge jongens die klaar zijn om de oren van het hoofd te rocken. De band verzorgt een energiek optreden met nummers van onder andere Deep Purple, Chuck Berry en Queen. Deze muziek in combinatie met een goed getapt bokbiertje is hun recept voor een leuke avond.
Bij Taste staat Black Top, een power-blues-rock-trio met een rock 'n roll-instelling. Met riffs, gierende gitaren en een sound die teruggrijpt naar de blues-rock uit de jaren '70 en '80. De muziek klinkt als een mengelmoes van AC/DC en ZZ Top. In een recensie over de albumpresentatie zegt Blueszine: "De muziek is live zeer aanstekelijk en kent een hoog meedeingehalte. Dan wil je spontaan dansen." Black Top bestaat uit zanger bassist Anne-Maarten van Heuvelen aka 'Hills', Harm van Essen op gitaar en Paolo de Stigter op de drums. De band speelt materiaal van de drie eigen albums maar ook de bekende blues-rock classics/covers.

Eleston. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant