Beau (links) en Debby Vos voor hun winkel aan de Misterstraat 51. Foto: Lydia ter Welle
Beau (links) en Debby Vos voor hun winkel aan de Misterstraat 51. Foto: Lydia ter Welle (Foto: )

Skyline: nieuwe collectie met veel mooie modekleuren

WINTERSWIJK - Skyline Mode nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de winkel. De nieuwe herfst-en wintercollectie hangt in de winkel en is de moeite waard om eens te bekijken.

Door Lydia ter Welle

Skyline Mode heeft, behalve in Winterswijk, ook filialen in het westen van het land. De modezaak aan de Misterstraat 51 heeft in de drie jaar van het bestaan een vaste en gewaardeerde plek veroverd. Niet alleen vanwege de leuke kleding in diverse stijlen, kleuren en modellen, maar ook vanwege de kwaliteit en het draagcomfort van de mode. En niet in de laatste plaats: vanwege het goede advies en de service die de medewerkers Skyline verlenen. Skyline komt namelijk desgewenst ook aan huis met kleding, en als er iets vermaakt moet worden aan de gekochte kleding, kan dat ook geregeld worden.

Skyline werkt graag mee aan de modeshows die op koopzondagen worden gehouden. Ook aan de show, die gepland staat voor koopzondag 28 september. Verder worden regelmatig shows verzorgd in de woonzorgcentra in Winterswijk. Maar iedereen is natuurlijk ook gewoon welkom in de winkel om het uitgebreide assortiment te bewonderen en te passen.

Eigenaresse Debby Vos en haar dochter Beau zijn regelmatig in de winkel te vinden, naast andere medewerkers. Beau vertelt over de nieuwe collectie: "Wat dit najaar opvalt zijn de mooie kleuren. We hebben een heel assortiment in de basiskleuren die onze klanten op prijs stellen, maar ook in de mooie modekleuren, en alles in diverse stoffen, modellen en stijlen. Van truien en vestjasjes tot mooie blousons en polo's, allemaal met prima pasvorm en uitstekend te combineren. In pantalons hebben we mooie en sportieve modellen, maar ook de meer klassieke pantalon vindt u bij ons."
De collectie van Skyline Mode omvat ook jassen. Beau: "Allemaal heerlijk draagbaar. Er zit zelfs een 'reversible' model bij. Een jas die aan twee zijden draagbaar is, en dus kunt u uw look lekker afwisselen!" In de winkel is ook een uitgebreid assortiment accessoires te vinden om de outfit helemaal compleet te maken.
Skyline Mode is gemakkelijk te bereiken, met parkeerruimte dichtbij. "En", benadrukken Debby en Beau, "zoals u van ons gewend bent, staat er altijd een kopje koffie of thee voor u klaar in de zaak. Wees welkom!"

Meer berichten