Foto: Foto:

Vrijwilligerspunt

WINTERSWIJK - Het aanbod vacatures bij het Vrijwilligerspunt is op dit moment zeer divers. Wie interesse heeft in één van deze functies of wie benieuwd is naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt, kan contact opnemen via info@vpwinterswijk.nl, tel. 0543 200 026 of kijken op de website www.vpwinterswijk.nl. Langskomen tijdens het spreekuur van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Vrijwilligers activiteitenavond 't Stekkie
Al ruim 40 jaar organiseert 't Stekkie een activiteitenavond voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke donderdagavond is er bij de Wuh aan de Torenstraat 9 een gezellige avond die georganiseerd wordt door enthousiaste vrijwilligers. Met elkaar wordt er geknutseld, gekookt, muziek gemaakt en zijn er spelactiviteiten. Rondom speciale gelegenheden, zoals Halloween, Sinterklaas en Kerst, wordt er extra uitgepakt. Om de activiteiten voor de groep van zo'n 40 deelnemers goed te kunnen realiseren, zijn extra handen meer dan welkom. Kom gerust op donderdagavond vanaf 19.00 uur een kijkje nemen, de koffie staat klaar. Of neem voor meer informatie contact op met het Vrijwilligerspunt.

Vrijwilligers Winterswijk.org
Winterswijk.org houdt iedereen op de hoogte van het laatste Winterswijkse nieuws. Op Winterswijk.org staan de mooiste foto's en videoreportages van Winterswijk. De stichting is nu op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met het lokale nieuws en dit willen verslaan. Winterswijk.org zoekt mensen met verschillende kwaliteiten en functies. Dus heb je een neus voor lokaal nieuws, houd je van foto's of video's maken of van nieuwsberichten schrijven, neem dan contact op.

Maatjes huiswerkbegeleiding
Voor twee scholieren, een van de middelbare school en een van de basisschool, worden huiswerkbegeleiders gezocht. Omdat hun ouders anderstalig zijn, kunnen zij de kinderen niet helpen met hun huiswerkvragen. Wil je deze ambitieuze scholieren helpen, neem dan contact op.

Vrijwilliger Speelgoedbank
De Speelgoedbank, gevestigd in de Wuh Torenstraat 9, zoekt een vrijwilliger. Je vind het leuk om kinderen te begeleiden met het uitzoeken van speelgoed en daarnaast de kinderen te helpen met budgetteren door middel van hun verzamelde speelgoedbankmuntjes. Ook neem je speelgoed in ontvangst van donateurs. Verder help je met de verschillende activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd. Heb je affiniteit met kinderen, wees dan welkom bij De Speelgoedbank.

Administratief medewerker Stichting 'Toen Nu Dan'
In 2020 wordt 75 jaar vrijheid in Nederland gevierd. Daarom is in Winterswijk de Stichting 'Toen Nu Dan' opgericht. De stichting wil de komende vijf jaar met een educatief programma voor het basis- en voortgezet onderwijs stilstaan bij de vrijheid. De stichting zoekt een administratieve duizendpoot die hen de komende jaren kan ondersteunen. Werkzaamheden zijn onder andere het beheren van adresbestanden, uitwerken van lesbrieven en samenwerkingsovereenkomsten, het beheren van de post en notuleren. Het is belangrijk dat je goed overweg kunt met de computer. Spreekt dit alles je aan en wil je de Stichting Toen Nu Dan graag helpen met de ontwikkeling van hun project, neem dan gauw contact op.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden