Blije gezichten bij de uitreiking van de cheques. Van links naar rechts Gerdy Schonewille (Kledingbank), Joke Verwey (hospicegroep De Lelie) en Heidi Oonk (zorgboerderij De Olden Gaorden). Foto: PR
Blije gezichten bij de uitreiking van de cheques. Van links naar rechts Gerdy Schonewille (Kledingbank), Joke Verwey (hospicegroep De Lelie) en Heidi Oonk (zorgboerderij De Olden Gaorden). Foto: PR (Foto: )

PeGeWe fietsvierdaagse reikt cheques uit aan goede doelen

WINTERSWIJK - In de laatste week van juli werd de PeGeWe fietsvierdaagse gehouden. De fietsers lieten zich door de tropische temperaturen van zo'n 40 graden niet weerhouden van deelname. De opbrengst van deze fietsvierdaagse was bestemd voor drie goede doelen: Kledingbank Winterswijk en omstreken, zorgboerderij De Olden Gaorden en hospicegroep De Lelie. Woensdag 11 september werden de cheques aan de goede doelen overhandigd.

Daarvoor waren de vrijwilligers van de fietsvierdaagse en andere belangstellenden te gast bij zorgboerderij De Olden Gaorden.
Vertegenwoordigers van de goede doelen verzorgden elk een presentatie en gaven een inkijkje in de organisatie en de werkzaamheden daarvan. Het werd een hartverwarmende middag vol ontroerende en inspirerende verhalen.
Na de presentaties werden de cheques uitgereikt. Ondanks de extreme hitte tijdens de fietsvierdaagse werd toch maar liefst 4500 euro bij elkaar gebracht. De drie vertegenwoordigers ontvingen elk een cheque van 1500 euro, wat zorgde voor veel blije gezichten. De middag werd afgesloten met een rondleiding over de zorgboerderij.
De volgende PeGeWe fietsvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 31 juli 2020. Net als in voorgaande jaren wil men ook nu weer een zeer toegankelijke fietsvierdaagse organiseren, waaraan ook mensen met aangepaste fietsen en scootmobiel kunnen deelnemen.

Meer berichten