Brigitte Voci en Debbie Janssen. Foto: PR
Brigitte Voci en Debbie Janssen. Foto: PR

Winterswijkers zamelen voer in voor asiel in Italië

Algemeen

WINTERSWIJK - Brigitte Voci kwam twee weken geleden terug van haar vakantie in Italië. Tijdens haar vakantie heeft ze een bezoekje gebracht aan een dierenasiel in zuiden van Italië. Dit hondenasiel vangt op dit moment tussen de 120-130 hondjes op. Alle dieren worden medisch geholpen en worden gezond ter adoptie aangeboden. Brigitte wilde wat doen voor de dieren en begon met een inzameling van voer.

Wat begon als een kleine inzamelactie bleek al snel een hele onderneming te worden. Vanuit alle hoeken waren er mensen en bedrijven zo lief voer te doneren voor het asiel in Italië. Het was onmogelijk voor één persoon om alles nog onder controle te houden en al snel besloot vriendin Debbie Janssen om Brigitte te gaan helpen. Het voer is op pallets in de hal het het bedrijf van Debbie gezet. Samen sparren de dames nog dagelijks wat zij nog meer kunnen doen om nog meer voer voor de asiels in te zamelen.
Inmiddels hebben ze ook gratis transport kunnen regelen om een pallet naar zuid-Italië te laten gaan. "Veltrans Logistic Solutions heeft zelfs door gegeven dat ze maar even moesten kijken hoeveel pallets het zouden worden", aldus Debbie.

Het pallet is nog niet helemaal vol met voer. Debbie: "We zijn nog steeds heel hard op zoek naar mensen, bedrijven, gulle donateurs die ons willen helpen om ons doel te behalen. Namelijk minimaal één volle pallet naar Italië te versturen. Alle hulp is welkom." Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur zijn er mensen aanwezig bij Decorabel aan de Geldereschweg 94 in Meddo. Hier kan het voer afgegeven worden.

Men mag ook altijd bij Brigitte voer neerzetten: Haar adres is: Pashegge 25 in Winterswijk. Info : tel. 0651150037.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant