Oogstfeest bij De Zonnebloem. Foto: PR
Oogstfeest bij De Zonnebloem. Foto: PR

Zomerperiode wordt afgesloten met oogstfeest op Landgoed De Zonnebloem

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zondag 22 september is er vanaf 10.00 uur het jaarlijkse oogstfeest bij Zorg- en Recreatieboerderij De Zonnebloem.

De warme zomer is achter de rug. Bij De Zonnebloem waren in de zomermaanden volop activiteiten, werkzaamheden en ontspanning. Vele gasten hebben genoten van Landgoed De Zonnebloem en we willen deze fijne periode afsluiten met een gezellig oogstfeest.

Er zijn kramen met producten als zelfgemaakte kruidenthee, jam, kruidenolie en azijn, nestkastjes, houten krukjes, kaarsen, honing en alpacawol van het Landgoed, en verder treffen bezoekers er mandala's, sieraden, keramiek, schilderijen en meer.

Er is muziek van de Zonnebloem huisband 'Kans op een Buitje'. Singer-Songwriter Dana Lewu verzorgt een optreden. Men kan een muzikale reis maken onder begeleiding van 'Reisburo Sprick' in de tipi. Rond 16.00 uur is er een concert van de beroemde Gipsy-Jazz gitarist Paulus Schäfer en zijn leerling Floris Neijland.

Er zijn verschillende workshops, wolvilten, speksteen bewerken, knutselen voor kinderen.

Iedereen kan het labyrint bezoeken en er is een rondleiding over Landgoed De Zonnebloem en het natuurgebied dat hier gerealiseerd is. Er is een dierenweide met ezels, alpaca's waar kinderen, onder begeleiding, mee kunnen wandelen.

De Koffieventerij schenkt de koffie en iets lekkers hoort er natuurlijk ook bij. Er zijn biologische biefburgers, en andere hartige lekkernijen.

Iedereen is welkom an 10 tot 17 uur bij Landgoed de Zonnebloem, De Slingeweg in Winterswijk Brinkheurne. Toegang is gratis, er is voldoende parkeergelegenheid.
Meer informatie bij Gerhard te Voortwis, tel. 06-23996667 of Mercedes Goud-te Voortwis, tel. 06-51925464. Facebook: Landgoed De Zonnebloem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant