Men kan zelf aan de slag op de techniekdag. Foto: PR
Men kan zelf aan de slag op de techniekdag. Foto: PR (Foto: )

Technologie voor jong en oud op de Techniekdag Bocholt

REGIO - VNO-NCW Midden houdt samen met bedrijfsleven en onderwijs voor de derde keer de Techniekdag Bocholt. Dit jaar op zaterdag 21 september. Een dag voor jong en oud om te ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Bedrijven en opleidingen presenteren zich op deze dag met verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Techniek is overal in huis, op school, het ziekenhuis. In een computer, in een lantaarnpaal, een tafel en zelfs in een boterham. Achter al deze dagelijkse dingen zitten vakmensen. Op de Techniekdagen laten regionale bedrijven uit onder andere de Bouw, Elektro, Industrie, Zorg en ICT zien wat het inhoudt om in de techniek te werken en hoe leuk dit kan zijn. Doel is jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de technologie.

Op de website www.techniekdag.nl is alle informatie te vinden over de verschillende activiteiten. Kom proefjes doen, leuke dingen maken, op onderzoek uitgaan en programmeren. Kinderen, ouders, geïnteresseerden: iedereen is welkom op deze prachtige publieksdag.
Techniekdag Bocholt, van 10 tot 16 uur. Locatie: Berufskolleg Bocholt – West, Schwanenstrasse 19-21, Bocholt.

Meer berichten