Het Pakhuys. Foto: PR
Het Pakhuys. Foto: PR (Foto: )

Leer bridgen in het Pakhuys

Leer bridgen in het Pakhuys

WINTERSWIJK - Vanaf september wordt bij voldoende deelname in sociëteit het Pakhuys een cursus bridgen voor beginners gehouden.

Winterswijk telt naar schatting enkele honderden bridgers en op elke doordeweekse dag wordt er wel ergens in clubverband gebridged. Zo ook in sociëteit het Pakhuys, waar maandelijks een groep van 38 bridgers in een gezellige omgeving speelt.
"Binnen onze sociëteit was zoveel belangstelling voor bridge, dat wij in het voorjaar een bridge-cursus voor beginners hebben georganiseerd", aldus bestuurslid én bridgespeler Tineke van der Linden. "De inschrijving daarvoor was snel vol en de cursisten hebben met veel plezier de cursus doorlopen. Alle reden om het dit najaar nog eens te organiseren".

De cursus voor beginners is toegankelijk voor leden en niet-leden en wordt gegeven door een officiële bridge-docent van de Nederlandse Bridge Bond (NBB). In 12 woensdagavonden worden de regels van het spel uitgelegd, terwijl er ook al ruimte is om onderling het bridgen uit te proberen. Voorkennis van bridge of enig ander kaartspel is niet nodig. Interesse of wil men meer informatie? info@societeithetpakhuys.nl of bel met 06-510 93 155.
 

Meer berichten