Nardy te Koppel nieuwe directeur van De Vlier. Foto: PR De Vlier
Nardy te Koppel nieuwe directeur van De Vlier. Foto: PR De Vlier

Met lef, klaar voor de toekomst!

Algemeen

WINTERSWIJK - Nardy te Koppel, directeur van Daltonschool De Vlier staat te popelen om te beginnen. Na ruim 11 jaar in Haaksbergen werkzaam te zijn geweest is het tijd voor iets nieuws. Ze gaat de uitdaging aan op de Vlier.

De school geeft les vanuit Daltonkernwaarden; het leren omgaan met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking zijn kenmerkend voor De Vlier. Deze kernwaarden zijn de basis voor ons handelen, voor wie wij zijn en hoe wij ons laten zien in ons gedrag en in onze activiteiten. Bij alle kernwaarden zit een opbouw door de gehele schoolloopbaan, de ontwikkeling daarvan verloopt heel geleidelijk. Alles begint spelenderwijs bij de kleuters en naarmate de kinderen ouder worden, wordt een steeds grotere mate van bijvoorbeeld zelfstandigheid en samenwerking verwacht.
Op De Vlier staan de volgende waarden dit schooljaar centraal: Effectiviteit en doelmatigheid; leerlingen leren om te gaan met tijd, ruimte en middelen. Reflectie; leerlingen leren van hun ervaringen, verwerven van inzichten. Met aandacht voor deze skills bereiden de leraren en directie de leerlingen gedurende de basisschool voor op het Voortgezet Onderwijs: 'Met lef, klaar voor de toekomst!'

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant