Operakoor Classic WM zoekt versterking. Foto: PR
Operakoor Classic WM zoekt versterking. Foto: PR

Oproep nieuwe projectleden voor Lustrumconcert Operakoor Classic WM

Algemeen

WINTERSWIJK - Ook genoten van de koorklanken van die Zauberflöte in de Steengroeve? Het opera- en operettekoor Classic WM stond in de basis. Het was een groot succes. Nu op naar de volgende mijlpaal: het Lustrumconcert 'Camino Pelligrini', uitgevoerd in de Jakobskerk op de Markt in Winterswijk, op 15 en 16 februari 2020.

Tijdens dit Lustrumconcert, waarin Classic WM haar 10-jarig bestaan zal vieren, zingt het koor prachtige stukken als Lacrymosa en Dies Irae van Mozart, Het Pelgrimskoor van Wagner, het Requiem van Fauré en Forza del Destino van Verdi.
Zin om mee te zingen bij het Lustrumconcert van Classic WM? Nu is de kans: voor een tientje in de maand is het voor jong en ouder mogelijk projectlid te worden van Classic WM en mee te werken aan dit Lustrumconcert. Opgeven kan via de website classicwm.nl en wel voor vrijdag 6 september.
De repetities zijn op maandag 20.00 uur tot 22.00 uur in De Klephoorn, Laan van Hilbelink in Winterswijk. Van harte welkom om met ons kennis te maken en een keer mee te zingen, op 9 september om 19.30 uur in de Klephoorn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant