Marinus Scherphof van Bureau Martin Meijer, Atze J. Lubach-Koers  en Ronald Lieverdink. Foto: Clemens Bielen
Marinus Scherphof van Bureau Martin Meijer, Atze J. Lubach-Koers  en Ronald Lieverdink. Foto: Clemens Bielen

Winterswijkse kermis uitgeroepen tot beste kermis van 2019

Algemeen

WINTERSWIJK - De Winterswijkse kermis is op 19 april door BOVAK uitgeroepen tot beste kermis van 2019. Een goede reden voor voorzitter Atze J. Lubach-Koers van de BOVAK (Kermisbond) om Winterswijk te bezoeken voor een officieel momentje op de drempel naar het Volksfeest met burgemeester Joris Bengevoord en voorzitter van Vereniging Volksfeest, Hans Smit.

Ronald Lieverdink, bestuurslid volksfeest, contactpersoon vanuit het bestuur voor de kermis is verantwoordelijk voor de invulling van de kermis. Lieverdink: "Wij stellen de wensen voor de kermis op en Makelaar Bureau Martin Meijer uit Apeldoorn legt de contacten met de exploitanten. Het is een optelsom van de totale organisatie, nauw verbonden met het volksfeest, er wordt gekeken naar bereikbaarheid, of het netjes is, er is een enquête onder de bezoekers en nog vele items meer. Het is een totaalplaatje, een mooie beloning voor het werk wat er samen in gestopt is."

Kermis in Winterswijk uitgeroepen tot 'beste'. Foto:Clemens Bielen
Ook de burgemeester en Hans Smit van Vereneeniging Volksfeest waren aanwezig. In het midden Atze J. Lubach-Koers. Foto: Clemens Bielen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant