Rotaryleden uit Winterswijk en Gronau samen met bestuursleden en een coördinator van Hospice de Lelie. Foto: Selma Hannink-van Ommen
Rotaryleden uit Winterswijk en Gronau samen met bestuursleden en een coördinator van Hospice de Lelie. Foto: Selma Hannink-van Ommen (Foto: )

Rotary Winterswijk schenkt opbrengst Haringparty aan Hospice


WINTERSWIJK - Op 20 juni organiseerde de Rotary Winterswijk de jaarlijkse Haringparty bij de Strandlodge in Winterswijk. De benefiet bijeenkomst was georganiseerd om geld in te zamelen voor Hospice de Lelie. Ongeveer 200 mensen bezochten de sfeervolle en smakelijke Haringparty. Donderdag 22 augustus kon de Rotary een prachtig bedrag van 7500 euro overhandigen aan Hospice de Lelie.

Elk jaar zoekt de Rotary in Winterswijk een paar goede doelen uit om voor in actie te komen. Dit jaar was Hospice de Lelie er een van. Met 4 kamers en zo'n 80 vrijwilligers, kan het bestuur trots zijn op wat ze hebben neergezet. De vrijwilligers worden regulier geschoold vanuit Hospicegroep de Lelie. Door het bedrag van de Rotary kunnen de vrijwilligers dit jaar deelnemen aan een extra scholing inclusief een overnachting, een mooie toevoeging.
Er waren bij de overhandiging bestuursleden en een coördinator van Hospice de Lelie aanwezig en tevens (bestuurs)leden van Rotary Winterswijk en Rotary Gronau. De Duitse Rotary club heeft 1500 euro van het bedrag gesponsord. Een heel bijzondere gave vanuit deze Duitse club aan het Winterswijkse goede doel.

Meer berichten