Het Woodstock event in Bredevoort wordt indoor, bij De Borghman. Foto: PR
Het Woodstock event in Bredevoort wordt indoor, bij De Borghman. Foto: PR

Woodstock event Bredevoort nu indoor

BREDEVOORT - De organisatie van het Woodstock Memorial Weekend in Bredevoort heeft na lang
wikken en wegen het moeilijke besluit genomen het programma naar binnen te verplaatsen. Het was een moeilijke beslissing, gezien de vele enthousiaste reacties, maar de weersvoorspellingen zijn dusdanig onzeker dat het niet verantwoord is om dit openluchtevenement volledig buiten te laten plaatsvinden.

Daarom wordt nu op 16, 17 en 18 augustus Stadsbrouwerij De Borghman Bredevoort omgetoverd tot een hippiecentrum. Tevens wordt het terras sfeervol aangekleed, zijn er eettentjes en is er een buitenbar. De verkoop van kleding et cetera komt te vervallen.
Op het terras wordt een geluidszuil geplaatst, zodat de live muziek ook buiten prima te beluisteren is. Bij droog weer is het vrijdagavondprogramma in principe buiten op het terras zo ook het openingsconcert van DeMB zaterdagmiddag om 16.00 uur. Indien het zondagmiddag ook droog weer is dan zal het concert van Bootsman ook in de open lucht op het terras plaatsvinden. Logistiek zijn dit programma's die vlot om te bouwen zijn voor of binnen of buiten. Er is gekozen om niet het grote podium en de techniek buiten op te bouwen, daardoor vervalt helaas de Allstarband op de zaterdagavond. Deze band is qua samenstelling te groot en technisch/akoestisch niet behapbaar om binnen te laten optreden. De vervangende act is ROOTS 66, zij spelen eerder op de dag in een kleine akoestische setting en zullen de avond afsluiten in een voltallige bezetting met de versterkers vol open. Gastmuzikante en zangeres Sandra Vanreys zal de mannen van ROOTS 66 bij het slotconcert op de zaterdagavond met een aantal songs muzikaal ondersteunen.
Uiteraard is De Borghman toegankelijk voor een beperkter aantal bezoekers, maar op het terras en daar omheen is voldoende ruimte voor publiek. Het terras is gedeeltelijk overdekt.
De entree is gratis, maar de organisatie rekent op een vrijwillige bijdrage van de bezoekers, dus neem wat contant geld mee. Free Music, Free Gifts net zoals 50 jaar geleden.
Kortom een leuk aangepast programma inclusief 'droogweer' garantie voor het publiek. De Stadsbrouwerij bevindt zich aan Het Zand 25 te Bredevoort.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden