Een scène uit Tel Aviv on fire. Foto: Patricia Peribáñez
Een scène uit Tel Aviv on fire. Foto: Patricia Peribáñez (Foto: )

Filmhuis Winterswijk vertoont openluchtfilm op Strandbad

WINTERSWIJK - Stichting Filmhuis Winterswijk vertoont op zaterdag 7 september een openluchtfilm op de schitterende locatie van het Strandbad in Winterswijk. Het betreft de heerlijke film Tel Aviv on Fire. Deze film gaat over het Israëlisch-Palestijnse conflict maar dan in de verfrissende vorm van een komedie waarin bij tijd en wijle flink kan worden gelachen.

Deze activiteit wordt door Filmhuis Winterswijk georganiseerd in samenwerking met Stichting Behoud Strandbad en de Strandlodge. Het Strandbad stelt onder meer de prachtige locatie en een aantal vrijwilligers beschikbaar. Mike Vrijdag en zijn team van de Strandlodge verzorgen voorafgaand aan de filmvertoning een vijfgangendiner in de vorm van een walking dinner. Er is ook een mogelijkheid om te reserveren voor de film zonder diner. In dat geval krijgt men vooraf een welkomstdrankje en -hapje.

Bij slecht weer op zaterdag 7 september wordt uitgeweken naar zondag 8 september.

Reserveren via www.filmhuiswinterswijk.nl. Deze activiteit staat los van de reguliere filmvertoningen bij Servicetheater Skopein, reserveren via Skopein is dan ook niet mogelijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden