De winkel van GT Modelbouw. Foto: PR
De winkel van GT Modelbouw. Foto: PR

GT Modelbouw sluit de deuren

WINTERSWIJK - GT Modelbouw aan het Weurden 43a in Winterswijk sluit de deuren. De zaak, die Gerrit en Karin te Hennepe vijftien jaar begonnen, wordt gesloten omdat Gerrit deze zomer de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De opheffingsuitverkoop is begonnen, en duurt zo lang er nog voorraad is.

Gerrit en Karin schrijven: "Na ruim 15 jaar met heel veel plezier onze winkel GT Modelbouw te hebben gehad, wordt het voor ons tijd voor een nieuwe uitdaging. Ook omdat Gerrit deze zomer de (vroeger) pensioengerechtigde leeftijd van 65 heeft bereikt vonden wij het nu een geschikt moment om uit te kijken naar een bezigheid waarin hij in de toekomst zijn tijd kan steken. Het zal vast wel iets met wielen en snelheid te maken hebben...

Natuurlijk betreuren wij het wel dat GT Modelbouw uit het straatbeeld van Winterswijk verdwijnt en vinden het spijtig voor onze klanten en collega winkeliers. Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen in ons en onze winkel en kijken met een goed gevoel terug op de gezellige tijd die we samen hebben gehad. Bedankt voor de klandizie en wellicht zien we elkaar elders nog eens."

Gerrit en Karin te Hennepe houden de winkel aan het Weurden 43a nog open zolang er nog iets te verkopen valt. Voorlopig zijn de openingstijden: woensdag en vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. Wie zeker wil weten of GT Modelbouw nog geopend is, kan het best even de facebookpagina van GT Modelbouw checken; daar worden wijzigingen in de openingstijden gemeld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden