Bootcamp voor kinderen en volwassenen is nieuw in het aanbod van Penta Winterswijk. Foto: PR Penta
Bootcamp voor kinderen en volwassenen is nieuw in het aanbod van Penta Winterswijk. Foto: PR Penta (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Winterswijk breidt lesaanbod uit

WINTERSWIJK - Penta Winterswijk speelt graag in op de vraag van haar leden. Zo introduceert Penta Winterswijk vanaf september Magic Games, en ook wordt bootcamp geïntroduceerd.

Voor ieder kind is bewegen belangrijk. Maar niet alle kinderen houden ervan om (bewust) elementen te leren zoals dat gebeurt bij de recreatieve turnlessen. Magic games staat voor magische, vernieuwde maar vooral uitdagende spellen. Spellen waarvan de Winterswijke jeugd hoogstwaarschijnlijk nog nooit gehoord heeft. Deze les wordt een combinatie van het spelen van een spel met toestellen, behendigheid en coördinatie. De ene week toestellenslagbal, de andere week Tien tellen in de Rimboe, Apekooi of Indiana Jones.

Daarnaast neemt Penta Winterswijk bootcamp voor kinderen en volwassenen in haar lesaanbod op. Bootcamp voor volwassenen is populairder dan ooit, bootcamp voor kinderen is geliefd! Met een kinderbootcamp leren kinderen spelenderwijs sporten. Zo kunnen ze zich lekker uitleven, aan de conditie werken en zelfvertrouwen krijgen. Samen met vriendjes of vriendinnetjes sportief bezig zijn in de buitenlucht. Tijdens deze leuke en intensieve les worden allerlei sportieve opdrachtjes uitgevoerd onder leiding van een ervaren begeleider. Dit alles op ieders eigen niveau zodat een ieder het maximale uit zichzelf kan halen. Tijdens een bootcamptraining worden alle aspecten van sporten meegenomen: kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en algehele fitheid. De proeflessen starten bij voldoende aanmeldingen. Aanmelden en informatie vinden kan op de website.


www.pentawinterswijk.nl

Meer berichten