Het kantoor van TipTop personeelsdiensten werd feestelijk geopend. Tweede van links: Joshua Dekker. Foto: PR
Het kantoor van TipTop personeelsdiensten werd feestelijk geopend. Tweede van links: Joshua Dekker. Foto: PR (Foto: )

Feestelijke opening van TipTop personeelsdiensten

WINTERSWIJK - Op 14 juli heeft TipTop personeelsdiensten de vestiging officieel en feestelijk geopend.

Personeel, relaties en bekenden konden een kijkje nemen in het nieuwe pand aan de burgemeester Bosmastraat 3 te Winterswijk.
"Op dit moment werken er zo'n 70 flexkrachten bij verschillende opdrachtgevers", aldus Joshua Dekker van TipTop. "En dan hebben we het nog niet over de succesvolle matches die we maken voor bedrijven waarvoor we de werving en selectie doen op aanvraag. De kandidaat krijgt dan direct een dienstverband bij het bedrijf."

Joshua: "Daar werken we enorm hard voor. Wekelijks bezoeken we diverse potentiële opdrachtgevers, bedrijven in de Achterhoek, om kennis te maken met elkaar. Maar het is ook superleuk om te zien dat mooie bedrijven ons al rechtstreeks weten te vinden. Die bedrijven hebben dan via medewerkers van een ander bedrijf gehoord dat we ze aan goed personeel hebben geholpen."

Toplocatie aan 'werkstraatje'
De opdrachtgevers van TipTop personeelsdiensten zijn heel divers; van internationaal productiebedrijf tot een plaatselijke installateur. Joshua: "En die afwisseling maakt ons werk zo leuk! Nu we open zijn op de nieuwe locatie weten werkzoekenden ons nog beter te vinden. We zitten op een toplocatie midden in het centrum van Winterswijk, en onze naaste buren zijn het UWV Werkplein en Randstad. We vormen zo samen het 'werkstraatje' en versterken elkaar. Mensen lopen gemakkelijk en steeds meer bij ons binnen. Daarnaast zijn we ook heel actief op sociale media."

Hij sluit af: "We hebben er zin in! Op naar veel vacatures, een goede samenwerking en nieuwe banen voor werkzoekenden! En: de koffie staat klaar, dus loop gerust binnen. Als werkzoekende of als werknemerzoekende!"

Meer berichten