Samenrijderspunt heeft stemmen nodig

WINTERSWIJK - In april 2019 is het Samenrijderspunt Winterswijk gestart. Hier kunnen mensen, die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, een duofiets met trapondersteuning lenen. Samen met een maatje of vrijwilliger kunnen mensen er weer op uit; lekker uitwaaien en genieten van de omgeving, een kopje koffie op een terras en een fietstocht. Zo komt men weer onder de mensen en kan men weer deelnemen aan het sociale leven. Het Samenrijderspunt is voorgedragen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Hiermee kan het Samenrijderspunt maar liefst 10.000 euro winnen. Met dat geld wil het Samenrijderspunt graag een rolstoelfiets aanschaffen, zodat nog meer mensen eropuit kunnen en mee kunnen doen.
Om kans te maken op het bedrag moeten er zoveel mogelijk stemmen binnen gehaald worden.

Iedereen kan een stem uitbrengen via https://www.kro-ncrv.nl/warmhart/samenrijderspunt-winterswijk/lid-worden. Met elk uniek mailadres kan er gestemd worden.
Wie het Samenrijderspunt wil steunen kan lid worden van KRO-NCRV. Dat kost 6 euro, maar levert het Samenrijderspunt direct 10 euro op. De KRO-NCRV doneert namelijk 10 euro aan het Samenrijderspunt voor elk nieuw lid dat zich via de bijgevoegde link aanmeldt. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar.

Meer berichten