Rijbewijskeuringen in Winterswijk

WINTERSWIJK - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 8 juli, 1 augustus en 2 september in de Zonnebrink Centrum, Zonnebrink 61 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 40 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief 60 euro. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 5 maanden voor deze datum. Voordat men een afspraak maakt koopt men eerst een gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van de DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl
Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet men eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd worden. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die het formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

Meer berichten