Spannende muzikale voorstelling over draken en vooroordelen

Voorstelling over draken in openluchttheater. Foto: PR Openluchttheater
Voorstelling over draken in openluchttheater. Foto: PR Openluchttheater (Foto: )

WINTERSWIJK - Op woensdagmiddag 3 juli is er een leuke familievoorstelling in het Openluchttheater Winterswijk: De Vriendelijke Draak. Dit is een Poppentheater gespeeld door Theatergezelschap de Grote Haay. aanvang 15 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn aan de kassa bij het openluchttheater te verkrijgen.

Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Maar eigenlijk heeft Teun nog nooit een echte draak gezien. Dan wordt het dorp Zozaai opgeschrikt door zo'n monster. Tenminste ... Hoorde Teun het nou goed? Was de draak aan het rijmen? Ook de draak is van slag. Iedereen is bang of wil bang zijn, omdat alle draken gemeen horen zijn. Maar hij is toch niet gemeen? En juist een vriendelijke draak? Als Trees zich ermee bemoeit is het hek van de dam.
Teun denkt na. Is een vlinder zonder vleugels nog steeds een vlinder. En is een slang zonder staart nog steeds een slang? Of een schaap zonder wol, kan dat?'Je hebt geen vleugels, geen tanden en geen vuur. Wat ben je nou voor een draak? Je bent een draak van niks!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

Meer berichten