Fuchenfest in Vosseveld. Foto: PR
Fuchenfest in Vosseveld. Foto: PR (Foto: )

Fuchenfest in Vosseveld en onderweg naar het 75-jarig bestaan

VOSSEVELD - Het 74e volksfeest in het Vosseveld wordt gevierd op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni.

Dit jaar is de samenwerking met de voetbalvereniging Vosseveld geïntensiveerd. De organisatie mocht al jaren gebruik maken van het voetbalcomplex, dat dan voor een weekend omgetoverd wordt tot een feestterrein. Vanaf dit jaar wordt ook de horeca mede verzorgd door leden van VV Vosseveld

Op vrijdagavond zal traditioneel met het Vosschieten gestart worden. Anne Roerdinkholder draagt haar titel dan over aan de nieuwe Vossenjager. Het feest wordt voortgezet rond het thema Fuchsenfest en met de muziekband Dreamcast vieren aanwezigen een Tiroleravond in juni. Alle inwoners van Vosseveld en leden van de voetbalvereniging, die nog geen lid zijn van de Buurtvereniging, zijn welkom om samen met het Fuchsenfest te vieren.

Op zaterdagmorgen worden voor het eerst de vlaggen weer opgehaald. Dit is bij voorzitter Gerald Roerdinkholder aan de Lageweg. Hierna gaat de optocht met de muzikanten van Excelsior naar de families Sikkink en Bonnink aan de Steengroeveweg.

In de middag zijn er weer de spelletjes zijn voor jong en oud. Vanaf ongeveer 16.30 uur wordt er onder muzikale begeleiding van Geert Krosenbrink nog verder gefeest en kan er tot 21.00 uur onder het genot van een drankje alvast vooruitgekeken worden naar het 75-jarig jubileum in 2020.

Meer berichten