Jochem Mullink schaakkampioen

Algemeen

Jochem Mullink schaakkampioen

WINTERSWIJK - Jochem Mullink is voor de vierde keer schaakkampioen van Winterswijk geworden. Hij volgt Klaudio Kolakovic op. Dat was wel de enige speler die dit seizoen van Mullink wist te winnen. De overige 20 partijen (15 winst, 5 remise) bleef de nieuwe kampioen ongeslagen.

Recordtitelhouder Henri Abbink werd tweede en titelverdediger Kolakovic derde. De in totaal 47 deelnemers aan de onderlinge competitie waren verdeeld in enkele subgroepen waarin ook voor de winnaar een prijs beschikbaar is. In de B-groep werd dat Oscar Wamelink (knap zevende in de totaalstand), in de C-groep Henk te Brinke en in de D-groep Jaap Wolters, de oudste deelnemer aan de competitie.

Uitslagen laatste ronde: Schley-Mullink 0-1, Abbink-Burgers 1-0, Te Sligte-Kolakovic 0-1, Reinhard Cvetkovic-Dick Boogaard 1-0, Henk te Brinke-Han Schuurmans 0-1, Thiemen Dekker-Gerard Klein Langenhorst 1-0, Jan Willen Klein Poelhuis-Jaap Wolters 1-0, Ulf Bierkämper-David Poole 0-1, Henk van Beek-Jan Eckhardt 0,5-0,5, Kay Ruesink-Dick Labee 0,5-0,5, Paul Dekker-Freek Deunk 1-0.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant