WFevenementen verwacht ook dit jaar weer duizenden deelnemers aan de Internationale Fiets4daagse Winterswijk. Foto: Foto: Ron Rensink
WFevenementen verwacht ook dit jaar weer duizenden deelnemers aan de Internationale Fiets4daagse Winterswijk. Foto: Foto: Ron Rensink (Foto: )

Voorinschrijving Fiets4daagse

WINTERSWIJK - In de week van 17 tot en met 22 juni kunnen fietsliefhebbers zich bij de VVV in Winterswijk voorinschrijven voor de zesde editie van de Internationale Fiets4daagse Winterswijk.

Organisator WFevenementen zet van dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni weer fraaie fietstochten uit, waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit routes van 25-, 40- of 60 kilometer. In 2018 kende het evenement een record deelname van ruim 2600 fietsers en gezien het verloop van de inschrijvingen tot nu toe wordt wederom een grote deelname verwacht. Een groot deel van de deelnemers bestaat uit fietstoeristen uit geheel Nederland, Duitsland en zelfs België. Veel van deze toeristen verblijven middels speciale arrangementen op campings en in hotels. Kenmerkend voor de Winterswijkse Fiets4daagse zijn de vele nevenactiviteiten als randgebeuren naast het fietsen. Vooral de gezelligheid is voor velen dan ook een reden om naar Winterswijk te komen.

Voorinschrijving heeft twee voordelen: een korting van 2 euro bij aanschaf van een 4-dagenkaart en geen wachtrijen bij het inschrijfpunt. Start en finish van de Winterswijkse Fiets4daagse zijn iedere dag op sportcomplex 't Huitinkveld aan de Bataafseweg, starttijd tussen 9.00 en 12.00 uur


www.fiets4daagsewinterswijk.nl

Meer berichten