Samen op pad met de duofiets. Foto: PR WUh
Samen op pad met de duofiets. Foto: PR WUh

Samen op pad met de duofiets

Algemeen

WINTERSWIJK - Sinds begin dit jaar kunnen alle Winterswijkers een duofiets lenen bij het Samenrijderspunt. Samen met een bekende of met een vrijwilliger kan men dan op pad voor een fietstocht door het mooie Winterswijkse landschap. Er wordt volop van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Wekelijks zijn de fietsen meerdere dagen aan koppels uitgeleend.

De meeste mensen die een duofiets meenemen, hebben zelf iemand die met hen mee gaat op de duofiets. Echter, het Samenrijderspunt wil graag duidelijk maken dat mensen die zelf niemand kennen die met hen mee kan fietsen, ook gebruik kunnen maken van een duofiets. Het Samenrijderspunt heeft namelijk meerdere vrijwilligers die dan met iemand mee gaan om een mooie tocht te maken. Zo kan men toch genieten van een fietstocht met de duofiets.
Wie van deze mogelijkheid gebruik wil maken of een duofiets wil reserveren, kan contact opnemen met het Samenrijderspunt via tel. 0543-200 036 (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur), via e-mail samenrijderspunt@vpwinterswijk.nl of kom langs aan de Torenstraat 9.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant