Het decor voor het unieke openluchtspel Luiwerk van TOEP. Foto: Betty Wassink
Het decor voor het unieke openluchtspel Luiwerk van TOEP. Foto: Betty Wassink Foto: betty wassink

Meiboom voor Openluchtspektakel Luiwerk van TOEP

Algemeen

Meiboom voor
Openluchtspektakel
Luiwerk van TOEP

WINTERSWIJK - De traditie van het plaatsen van een meiboom, als bij vrienden of buren het hoogste punt van een nieuwbouw is bereikt, wordt ook door de vrijwilligersploeg van Molen Bataaf in ere gehouden. Met het zetten van een meiboom met papieren roosjes wensen zij de spelers van TOEP, hun tijdelijke buren, veel geluk in het nieuwe huis, dat onlangs verrees naast de molen.

Het huisje is voor buurvrouw Dien, de buurvrouw in het openluchtspel Luiwerk van de Kottense toneelvereniging TOEP, dat binnenkort in première gaat bij de molen.

Het gedicht op de meiboom laat niets te wensen over: een stille hint om te worden uitgenodigd voor een borrel. Zover is het nog niet. TOEP en Molen Bataaf zetten zich vooralsnog met vereende krachten in voor de laatste voorbereidingen voor het unieke openluchtspel, dat werd geschreven door Theo Soontiëns. 

Acteurs, regisseur en alle vrijwilligers bereiden zich voor op vier fantastische avondvoorstellingen met de majestueuze molen als decor. Openluchtspel Luiwerk is te zien op 14, 15, 21 en 22 juni bij Molen Bataaf. Toegangskaarten (17,50 euro) voor de voorstellingen zijn nog te verkrijgen via de website.


www.theaterdestorm.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant