Gonemo verslaat RSC 2

Algemeen

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo 2 hebben in hun voorlaatste competitiewedstrijd behoorlijk uitgehaald. Tegenstander RSC 2 uit Rossum werd met 7-1 opgerold.

Gonemo, dat al kampioen is, had weinig moeite om zich voor dit duel op te laden. De start was furieus, want na vier minuten spelen had Ruben Beijers al twee treffers in het mandje liggen. Daarna duurde het even voordat de doelpuntenmachine van Gonemo weer in werking werd gesteld. Vijf minuten voor rust maakten Siebe te Winkel en Giovanni Malawau het kwartet vol, 4-0.
Tegenstander RSC was natuurlijk niet naar Winterswijk gekomen om zonder enig verzet zich af te laten slachten. Na de 5-0 van Joel Pattiruhu, die daarbij verwoestend uithaalde, vierden de Rossummers hun eerste doelpunt. Meer dan dit zat er voor de bezoekers helaas niet in.
Siebe te Winkel en Ruben Beijers, die daarmee een hattrick scoorde, maakten de zevenklapper vol. Gonemo had geen kind aan RSC en won heel eenvoudig met 7-1.