Dierenpension Winterswijk gaat open
Dierenpension Winterswijk gaat open

Dierenpension Winterswijk gaat open

Dierenpension Winterswijk gaat vanaf vrijdag 19 juli haar deuren openen voor de opvang van honden. Na ruim 3 jaar is het eindelijk een feit. Wij kunnen in Winterswijk e.o. mensen met een hond van dienst zijn, voor wat betreft vakantieopvang, werk, ziekte of gewoon een dagje uit.

Mocht u dus op vakantie gaan en nog geen adres voor uw hond hebben, dan is het mogelijk om uw hond in ons pension onder te brengen. Het pension heeft diverse kennels en de mogelijkheid om in een woonkamer ondergebracht te worden, afhankelijk van hoe sociaal de hond is. Dit betreft veelal de dagopvang. Verder proberen wij voor de honden in de kennels, voor zover dit mogelijk is, een maatje te vinden.

Op Facebook kunt u de eerste foto's van de bouw zien en deze zullen wij zo veel mogelijk bijwerken met nieuwe foto's. Vanaf half juni gaat onze website de lucht in, waarop u alle informatie terug kunt vinden incl. de mogelijkheid om online te reserveren. Uiteraard kunt u tot het zover is altijd via Facebook of via email contact met ons opnemen.

Ed en Marion Griffioen
Dierenpension Winterswijk

info@dierenpensionwinterswijk.nl
www.dierenpensionwinterswijk.nl

tel: 0543 795 169

Facebook Dierenpension Winterswijk

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden