Team Kremer 5 en team de Boemel na de bekerfinale. Foto: PR
Team Kremer 5 en team de Boemel na de bekerfinale. Foto: PR (Foto: )

Dartteam de Boemel voor derde jaar op rij naar het NK

WINTERSWIJK - De darters van team de Boemel kunnen opnieuw een topprestatie toevoegen aan hun succesreeks. Het team, bestaande uit Dennis Sonderen, Bertes Roode, Egbert Roessink, Rene Geerlings, Hemmie Aalbers, Twan Toebes, Stuart Wheeler, Johan Roode, Remko van Berkum en Niels Blikman is onlangs tweede geworden in de bekerronde. Hieraan namen 424 teams deel. De Winterswijkse darters strandde tegen de uiteindelijke winnaar van de beker, team Kremer 5, het team van voormalig wereldkampioen Christiaan Kist.

Team de Boemel bestaat sinds 2016 en is bezig met een superreeks. Ze zijn al tweevoudig Nederlands Kampioen en dit jaar hebben ze zich weer geplaatst voor het NK. De heren gaan 22 juni voor de derde maal naar het NK en zijn nog op zoek naar enkele sponsoren (tel. 06-43985232).
In 2016-2017 werd de Boemel winnaar vierde divisie, districtskampioen en Nederlands kampioen. In 2017-2018 werd het team winnaar derde divisie, districtskampioen en Nederlands kampioen en in 2018-2019 werden ze winnaar tweede divisie en districtskampioen.

Meer berichten