De familie Helder bij de receptie. Foto: PR
De familie Helder bij de receptie. Foto: PR (Foto: )

Camping Sevink Molen hele jaar door open

WINTERSWIJK - Twee jaar geleden namen Lisanne en Robbert Helder camping Sevink Molen over van de ouders van Robbert. "Een mooie kans; zo konden zij zich meer gaan richten op de horeca en het binnenspeelgedeelte en wij op de camping", aldus Lisanne. Na de overname werd een kwaliteitsslag uitgevoerd om de camping voor meerdere doelgroepen aantrekkelijker te maken.

"We zijn begonnen met het realiseren van een verwarmd toiletgebouw", vertelt Robbert. "Hierdoor is het mogelijk geworden de camping het hele jaar open te kunnen houden."

Glamping
Een andere verbetering was de komst van safaritenten. Twee voor vijf personen en twee voor zeven personen . "Er zijn veel mensen die graag kamperen maar meer comfort willen", licht Lisanne toe. "Glamping wordt dat genoemd. In de safaritenten ontbreekt het onze gasten aan niets. Er zijn woon- en slaapkamers, goede bedden, sanitair, televisie, koelkast en een kachel. Daarnaast zijn er buiten ook diverse speeltoestellen en loungebanken geplaatst."
Ook qua logistiek en inrichting zijn er aanpassingen gedaan. Er zijn verharde camperplaatsen gekomen en de camping heeft een eigen ingang gekregen. Daar staat ook de nieuwe receptie en het woonhuis van de familie Helder.

Stijging aantal gasten
"Vorig jaar zagen we al een stijging van het aantal toeristische overnachtingen", vertelt Lisanne. "Het was natuurlijk ook een prachtige zomer, maar we hopen deze tendens voort te kunnen zetten. In de vakanties zien we vooral gezinnen. In het voor- en naseizoen zijn het overwegend senioren."
Gasten profiteren van het feit dat er op de camping een restaurant aanwezig is en natuurlijk van de prachtige locatie, zo direct aan 't Hilgelo. Voor gezinnen is de aanwezigheid van het avonturenpark veel speelgelegenheden en het animatieteam voor kinderen een enorm pluspunt. "Veel gasten geven aan dat ze grote campings te massaal vinden, maar dat ze wel graag de faciliteiten hebben van zo'n grote camping. Bij ons vinden ze dat", zo ervaart Lisanne.


www.campingsevinkmolen.nl

Meer berichten