Marketingcoördinator 100% Winterswijk vertrekt

Algemeen

WINTERSWIJK - Imke te Selle was sinds 2014 verbonden als marketingcoördinator aan Stichting Winterswijk Marketing. Zij stopt per 1 augustus bij 100% Winterswijk. Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte vervanger. "Ik heb erg veel plezier gehad in het promoten van mijn woon- en werkplaats en ben trots op wat we met z'n allen hebben gerealiseerd. Na vijf jaar is het tijd voor nieuwe opdrachten voor mijn marketingcommunicatiebureau Link & Blink, waarin ik mijn ideeën en toegevoegde waarde kan inzetten en weer een nieuwe uitdaging kan vinden. Ik laat een fantastische plek achter voor een nieuwe kartrekker met vernieuwende plannen", licht Imke haar vertrek toe.

Met diverse promotiecampagnes werd de naamsbekendheid van 100% Winterswijk en de mogelijkheden op het gebied van toerisme & recreatie, werken en wonen verbeterd. Ook realiseerde 100% Winterswijk de Winvred app, kwamen er Duitse 100% Winterswijk kranten en een nieuwe website en ontstonden er nieuwe concepten als Made in Winterswijk en SmartHub On Tour. In 2018 werd de doelstelling om het aantal online contactmomenten (via social media en website) te verdubbelen van 1,3 naar 2,6 miljoen ruimschoots gehaald met 4 miljoen online contactmomenten. Bestuursvoorzitter Henk van Duinen: "Wij als dagelijks bestuur van Stichting Winterswijk Marketing vinden het bijzonder jammer dat Imke vertrekt, maar we hebben begrip voor haar beweegredenen. Het steeds weer op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen is kenmerkend voor haar gedrevenheid en heeft veel bijgedragen aan waar we nu als stichting staan.

Imke vormde samen met Gienne te Gronde, vestigingsleider VVV, een sterk team, dat Winterswijk in al zijn facetten uitstekend op de kaart heeft gezet." Wie de opvolger van Te Selle wordt, is nog niet bekend. Het bestuur van Winterswijk Marketing gaat de komende tijd op zoek naar geschikte kandidaten. De vacature wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd op www.100procentwinterswijk.nl en de social media kanalen van 100% Winterswijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant