Foto: PR
Foto: PR

Nieuwe caps en ballen voor VASA

REGIO - Na ruim 12 jaar waren de caps en ballen van het waterbasketbalteam van VASA (Vereniging Aangepast Sporten Achterhoek) aan vervanging toe. Hiervoor ontbrak het de vereniging aan financiële middelen. Drie sponsors brachten uitkomst en zij werden onlangs in zwembad Jaspers dan ook persoonlijk bedankt voor hun geweldige bijdrage.

Namens Corbeel en Greven was de heer Frank Hannink aanwezig en namens Bouwbedrijf Hubers Ellen Hubers. Roel Waenink van het Borduurattelier was helaas verhinderd. Deze bedrijven toonden affiniteit met de vereniging en reageerden dan ook positief op de vraag de caps en ballen te sponsoren. Het uitzoeken van de geschikte caps en ballen duurde echter wat langer, omdat er met een aantal zaken rekening gehouden moest worden. Voor de leden van het team is de kleur van de ballen van belang. Ook moest het logo op de caps geborduurd worden maar bleek de stof ongeschikt. Gelukkig kwam Roel Waenink met een passende oplossing en kon alles op 6 mei uitgereikt worden.

Na de officiële overhandiging van de caps door Frank Hannink aan trainer Wilco Dunnewold was het de beurt aan Ellen Hubers om de ballen te overhandigen. Daarna werd er nog een groepsfoto gemaakt en kregen de sponsoren nog een symbolisch bedankje van VASA-penningmeester Jolanda Aagten in de vorm van een doos Merci. Al met al een zeer geslaagde avond met namens de vereniging een welgemeend 'Merci' naar de sponsors.

Lees ook

Meer berichten