Foto: Mirella Sinnige
Foto: Mirella Sinnige

Wateriertjes zoeken in het Koreburgerveen

Algemeen

WINTERSWIJK - Ga je mee waterdiertjes zoeken in een poel bij het Korenburgerveen in Winterswijk? Natuurmonumenten houdt p zondag 26 mei van 14 tot 16 uur Oerrr waterdiertjes zoeken. Deelname kost 4 euro per kind voor OERR-leden/ Natuurmonumenten-leden en 7 euro per kind voor niet-leden. Let op: tickets zijn alleen vooraf te koop via www.natuurmonumenten.nl.

Gewapend met schepnet, loeppotje en zoekkaarten ga je op zoek naar waterdiertjes. Kikkervisjes, salamanders, libellenlarven, bootsmannetjes en schaatsenrijders; je kunt ze allemaal vinden in de poel van het Korenburgerveen. Samen met boswachters ga je op zoek naar deze beestjes in en bij de prachtige poel.
Je ontdekt waar de meeste diertjes zich schuilhouden en wat er allemaal in het water leeft Ook vlak boven het water in de poel zie je van alles vliegen, mooie libellen scheren over het water.

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen en klauteren. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven.
Kijk snel op https://www.natuurmonumenten.nl/kinderen
Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl/agenda . Volg ons via twitter @bosw8erJanine of via facebook Achterhoek-Natuurmonumenten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant