Markwin Drent & Chantal Heuvelman. Foto: Kingspan Insulation
Markwin Drent & Chantal Heuvelman. Foto: Kingspan Insulation Foto: Kingspan Insulation

Kingspan Insulation sponsort Markwin Drent voor 11stedenzwemtocht Maarten van der Weijden

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 21 juni probeert hij het opnieuw. Maarten van der Weijden zal dan wederom het Friese water induiken om de Elfstedentocht te zwemmen en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Deze tocht maakt hij niet alleen. Ook Kingspan’s Senior Quality Controller Markwin Drent zwemt 2000 meter mee in Stavoren. Hij draagt daarmee zijn steentje bij om zo veel mogelijk sponsorgeld binnen te halen, want onderzoek blijft hard nodig.

Kingspan Insulation, producent van hoogwaardige isolatiematerialen sponsort de actie graag met een cheque van 500 euro.

Markwin Drent, een van de helden die mee zal zwemmen met Maarten van der Weijden, is blij met de bijdrage: “Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Het is een verschrikkelijke ziekte, daarom blijft onderzoek hard nodig. Naast dat ik donateur ben van het KWF, draag ik graag op 22 juni een steentje bij door 2000 meter mee te zwemmen en hiervoor geld in te zamelen.”

Chantal Heuvelman, Manager Marketing & Communication Support bij Kingspan Insulation, vervolgt: “Toen Markwin aangaf dat hij van plan was om mee te zwemmen met Maarten hoefden wij niet lang na te denken over zijn sponsorvraag. Wij zijn erg trots dat onze medewerkers zo begaan zijn met anderen en Kingspan is een onderneming die datzelfde nastreeft. Onderzoek naar kanker is van levensbelang. Daarom is het erg fijn dat wij een financiële bijdrage kunnen leveren.”

Doneren
De Elfstedentocht is bedoeld om zo veel mogelijk geld binnen te halen, ook voor ‘meezwemmer’ Markwin Drent. Markwin: “Mijn persoonlijke doel is om €1000 in te zamelen en ik ben dan ook erg blij met de bijdrage van Kingspan. Maar ik heb hiermee het doel nog niet behaald. Iedereen die dit goede doel een warm hart toedraagt kan doneren. Ga hiervoor naar: www.11stedenzwemtocht.nl en type rechtsboven in de zoekbalk Markwin."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant