De Karper houdt 'Hengeldag'

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Hengelsport Vereniging De Karper houdt op zaterdag 25 mei de nationale 'Hengeldag'. Belangstellenden kunnen op een ludieke manier kennis maken met de (wedstrijd) hengelsport onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom, men hoeft geen lid te zijn van de vereniging.

Liefhebbers kunnen meedoen aan de open 'telescoop wedstrijd'. Locatie: Visvijver De Puls aan de Badweg te Winterswijk.
Loten om een visplaats is om 11.00 uur. Aanvang wedstrijd: 11.30 uur Einde wedstrijd 13.30 uur. De prijsuitreiking is om 14.30 uur.

De regels zijn simpel. Men mag alles meenemen naar de waterkant behalve een hengel, tuig, aas en voer. Dat regelt De Karper. Iedere deelnemer krijgt van de vereniging een telescoophengel inclusief tuig, aas en voer. Ander materiaal mag men zelf meenemen. Uiteraard is dit niet noodzakelijk. Neem wel een eigen stoel mee.

De winnaar is degene die de meeste vissen vangt. Alle vissen worden geteld en gaan daarna direct terug in het water. Er zijn begeleiders aanwezig die iedere vis op een lijst turven. Er wordt gevist in twee categorieën. Onder 14 jaar (jeugd-VISpas) en boven 14 jaar (VISpas). Voor alle deelnemers is er een prijsje te verdienen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden