RockPops treedt op tijdens de open dag. Foto: PR
RockPops treedt op tijdens de open dag. Foto: PR

Boogie Woogie Cultuurcentrum houdt open huis

Algemeen

WINTERSWIJK - Boogie Woogie Cultuurcentrum zet op zaterdag 25 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur haar deuren wagenwijd open voor publiek. Tijdens het open huis zijn er openbare lessen en kunnen geïnteresseerden instrumenten uitproberen, een zangles meemaken of dansen.

Diverse groepen/ ensembles verzorgen daarnaast optredens. In de concertzaal zal RockPops, het eerste rock- en popkoor van Winterswijk en omstreken, van zich laten horen. Het koor, een activiteit van Boogie Woogie, telt op dit moment zo'n 70 leden en wordt geleid door songcoach Tsei-Fou te Kempel. Ook is er een buitenpodium bij de ingang, speciaal voor popbands en andere kleinschalige combinaties.
Het open huis is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk.

Boogie Woogie Cultuurcentrum
Boogie Woogie is hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek, met name in Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk. Boogie Woogie biedt onderwijs op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst. Tijdens het Open Huis is er uitgebreide informatie beschikbaar over het cursusaanbod van Boogie Woogie. Ook diverse muziekverenigingen zijn aanwezig om informatie te verstrekken aan toekomstige leerlingen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant