Activiteiten op het hondenveld van KCW. Foto: Ronny Elschot
Activiteiten op het hondenveld van KCW. Foto: Ronny Elschot

Voorjaarswandeling Kynologenclub Winterswijk e.o. op 19 mei

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zondag 19 mei houdt de Kynologenclub Winterswijk e.o. de jaarlijkse voorjaarswandeling in de omgeving van Winterswijk. Deze wandeling is onder leiding van een bioloog die wandelaars onderweg het een en ander vertelt over al wat leeft en bloeit.

Deelnemers vertrekken om 10.30 uur vanaf het hondenveld, Frerikshof 7 in Winterswijk. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, waarna men gezamenlijk kan genieten van een kom soep met een broodje. Honden mogen mee, als zij de wandeling aan kunnen. Voor pups lijkt de wandeling te lang, tenzij zij vervoerd kunnen worden. Denk ook aan opruimmiddelen. Het is verplicht om de hondenpoep op te ruimen. De eigenaar is vernatwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar hond.
Voor leden zijn de soep en het broodje gratis; voor niet-leden bedragen de kosten 2,50 euro. In verband met de te maken hoeveelheid soep en broodjes dient men zich vooraf op te geven. Dat kan via: info@kcwinterswijk.nl onder vermelding van ‘voorjaarswandeling’. Opgeven kan tot 17 mei.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant