Humanistisch Verbond houdt workshop 'De Dialoog'

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 15 juni houdt het Humanistisch Verbond afdeling Winterswijk een workshop, genaamd 'De Dialoog', onder leiding van Kees Schilder, auteur en trainer op het terrein van gespreksvoering.

Hij stelt: “We zien in gesprekken soms dat we snel geneigd zijn om het debat te zoeken. We proberen de ander te overtuigen van ons gelijk door met goede argumenten te komen. Maar bij een goede dialoog gaat het niet het overtuigen van de ander maar om te leren met en van elkaar. De workshop richt zich dan ook op het goed luisteren en het stellen van de goede vragen.”

Enkele leden van de afdeling Winterswijk hebben de workshop van Kees Schilder eerder in Den Bosch gevolgd en waren daar heel enthousiast over. Het bestuur is dan ook heel blij dat zij deze workshop naar de Achterhoek heeft kunnen halen.
De workshop wordt gehouden op zaterdag 15 juni in Winterswijk, bij De Winterswijkse Uitdaging, Torenstraat 9. Inloop vanaf 9.30 uur. Start workshop 10 uur, het programma duurt tot maximaal 16 uur.

Aanmelden kan per mail via hvwinterswijkeo@live.nl. De uiterste aanmelddatum is 31 mei. De kosten bedragen 20 euro voor leden, en 30 euro voor niet-leden (inclusief de lunch).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant