Egwin Wilterdink won een Bronzen award  en een Zilveren award voor zijn ontwerpen. Foto: Purper Vormgeving
Egwin Wilterdink won een Bronzen award en een Zilveren award voor zijn ontwerpen. Foto: Purper Vormgeving

Winterswijks Ontwerpbureau Purper Vormgeving winnaar van twee internationale A' Design awards

Algemeen

WINTERSWIJK - De ontwerpen van de bier etiketten van de Winterswijkse hobby brouwerijen Pampiermole bier en Carnetel bier zijn gecreëerd door ontwerper/art director Egwin Wilterdink door zijn bedrijf Purper Vormgeving en deze ontwerpen hebben op afgelopen 6 mei twee prestigieuze A' Design Awards gewonnen.

De A' Design Award & Competition is werelds grootste internationale designwedstrijd. De ontwerpen werden door een onafhankelijke jury beoordeeld in de categorie Packaging Design. De ingezonden ontwerpen werden getoetst op onder meer functionaliteit, techniek, presentatie, innovatie, gebruiksvriendelijkheid en fun-details. Het winnen van twee awards voor de ontwerpen van de Winterswijker Egwin Wilterdink mag met recht een unieke prestatie worden genoemd. Het ontwerp van Pampiermole bier heeft een Bronzen award heeft gewonnen. En het ontwerp van Carnetel bier heeft een Zilveren award gewonnen.
De ontwerper is uitgenodigd om deel te nemen aan de gala avond op 28 juni aanstaande in Italië. Ook zullen zijn inzendingen, in overleg, tentoongesteld gaan worden aan de A' Winners tentoonstelling in San Francesco, Como in Italië van 10 juni tot 31 juli 2019.


https://purpervormgeving.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant