Oppakkuh. Foto: PR
Oppakkuh. Foto: PR

Punkmuziek springlevend bij café De Boemel

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zaterdag avond 11 mei zullen onder de noemer Punks not Dead oude tijden herleven in Winterswijk. Met een dikke knipoog naar Winterswijks roemruchte ChiChi club opent café De Boemel aan de Spoorstraat haar deuren voor een avondje onvervalste punk. Maar liefst drie bands zullen op deze avond voor het voetlicht treden. Aanvang 20.00 uur. Entree gratis.

The Failures bijten het spits af. Voor de Winterswijkse punkrock band is het na een reünieconcert in 2009 een tweede hereniging. The Failures spelen covers en eigen nummers. Het eigen repertoire beperkt zich niet tot één stijl, maar varieert naar eigen zeggen van snelle hardcore-punk tot melodieuze speed-metal.

Oppakkuh! is de opvolger van de legendarische Friese hardcoreband Murder Inc. III.
Aaszoo, Boer en Mier gaan door met Psyko op zang. Met een setlist vol nieuwe nummers ramt Oppakkuh! op volle kracht verder. Geïnspireerd door Discharge en Skunk gaat Oppakkuh! voor bikkelhard en compromisloos.

Harries `89 werd zoals de naam al doet vermoeden opgericht in 1989, ondanks een aantal bezettingswisselingen en wat tijdelijke radiostiltes is de Arnhemse band nog steeds springlevend. De vier huidige Harries staan garant voor een avondje energieke punkrock.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant