Jubileumconcert door het VTO in Winterswijk en Meddo

Algemeen

WINTERSWIJK - Het VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie Winterswijk bestaat 35 jaar. In verband hiermee geeft zij een spetterend jubileumconcert met een zeer gevarieerd programma. Het concert wordt gegeven op vrijdagavond 17 mei bij Boogie Woogie Cultuurcentrum in Winterswijk, aanvang 19.30 uur en op zaterdagmiddag 18 mei in Zaal de Eendracht in Meddo, aanvang 14.00 uur.

Het dameskoor Con Amore uit Ratum zal haar medewerking verlenen aan het concert in Winterswijk en een aantal stukken ten gehore brengen. Het programma varieert van boeiende lichte- en meer klassieke stukken die het VTO op haar repertoire heeft, waaronder het nummer de 'Hindenburg' van Michael Geisler en 'Best Friends' van Johan Nijs, gearrangeerd door Hugo Klein Severt, speciaal voor het VTO. Het nummer Einsamer Hirte, bekend van (uit De verlaten mijn) zal worden begeleid door een trompetsectie van buiten het VTO.
Het concert op vrijdagavond wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden door het VTO en het dameskoor.
De muzikanten van het VTO staan onder leiding van de dirigenten Gerald Roerdinkholder en Hugo Klein Severt en het dameskoor Con Amore zingt onder leiding van Hugo Klein Severt. De toegang op vrijdag is gratis, maar een vrije gift is altijd welkom.

Muzikanten die een instrument bespelen en nog een leuk enthousiast orkest zoeken om mooie muziek te maken zijn welkom. Kom vrijblijvend een keer kijken. De Muzikanten van het VTO repeteren elke donderdag van 9.30 tot 11.30 bij Boogie Woogie.

Voor de liefhebber die er op vrijdagavond niet bij kan zijn of misschien voor de tweede keer het optreden wil bijwonen speelt het VrijeTijdsOrkest zaterdagmiddag 18 mei nog een keer in Zaal de Eendracht aan de Geldereschweg in Meddo. De toegang bedraagt hier 5 euro, inclusief een kopje koffie bij binnenkomst. De zaal is geopend om 13.30 uur, aanvang concert 14.00 uur. Op deze middag is het dameskoor Con Amore niet aanwezig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant