Reserveer de duofiets voor een tochtje. Foto: PR
Reserveer de duofiets voor een tochtje. Foto: PR (Foto: )

Veel animo voor duofietsen

WINTERSWIJK - Onlangs zijn de duofietsen van het Samenrijderspunt officieel in gebruik genomen. Mede dankzij het prachtige weer waren de fietsen tijdens het gehele paasweekend uitgeleend. Daardoor hebben verschillende mensen al kunnen genieten van een mooie fietstocht in en om Winterswijk.

Dankzij de duofietsen kan iedereen nu met familie of kennissen een fietstocht maken. Iedereen mag de fiets lenen. Wie graag een keer met familie of kennissen op pad wil met de fiets, kan zich vast inschrijven. Inschrijven kan door contact op te nemen met het Samenrijderspunt via tel. 0543 200 036 (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur), via e-mail samenrijderspunt@vpwinterswijk.nl of kom langs aan de Torenstraat 9.

Vrijwilligers gezocht
Om de gebruikers van de duofietsen nog beter van dienst te kunnen zijn, wil het Samenrijderspunt meer fietsroutes gaan uitzetten. Niet alle wegen en fietspaden zijn namelijk geschikt om met een duofiets op te rijden. Daarom is het Samenrijderspunt op zoek naar vrijwilligers die routes willen uitzetten of die al bestaande routes willen nafietsen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Samenrijderspunt.

Meer informatie over het Samenrijderspunt is ook te vinden op de website https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/fietsuitleen/.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden